sobota 7. marca 2015

Recenzia Hal

Ahojte ,
Dnes som si pre vás pripravila recenziu na anime film Hal. 


HAL


nacitani
Viac po otvorení článku! :)

Názov vo znakoch: ハル
Dátum vydania: 8.6.2013
Dĺžka trvania: 60 minút
Žáner: tragédia, romantika, budúcnosť dospievanie dráma,humanoidné, mecha,psychologické , Sci-fi ,Shōjo  ,technológia
Obsah:V blízkej, technologicky pokročilej budúcnosti, dosiahla robotika tú najvyššiu úroveň dokonalosti a roboti môžu byť naprogramovaný až do takej miery, aby sa správali ako skutočný ľudia... Robot s označením Q01 dostane za úlohu nahradiť chlapca menom Hal, ktorý zomrel pri tragickej nehode, a pomôcť tak Kurumi - Halovej priateľke - prekonať jej nesmiernu bolesť zo straty a zároveň jej prinavrátiť chuť do života. Android Hal sa pokúša lepšie pochopiť minulosť pravého Hala, Kurumine city k Halovi, ako i zmysel života. (zo Shirai.cz (tam preklad ešte nieje) 
Názor:Toto anime fakt odporúčam. Musím priznať že som si pri ňom aj trochu poplakala. Animácia je skvelá ,taká tá novšia.Dej je zaujímavý.Postavy sú celkom fajn urobené,akurát mi prijde že mohli byť trošku viac prepracované(Tým nechcem povedat že by boli nejaké zlé). Celý čas som bola v napätí že ako to dopadne.Musím uznať že s konca anime som bola fakt prekvapená. :)
Odkaz na anime/film: ----> TU<----
Preklad do slovenčiny: 
  • Stránka: Hakuhódžo no senši
  • prekladatel: Solapko
Video: (dajú sa nastaviť anglické titulky)



Misaki-chan 

3 komentáre:

  1. Jéé :3 Ďakujem za tip ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už som si myslela že nenájdem anime film ktorý by som nevidela :3 a milo ma pekvapilo keď som jeden našla hneď natvojom blogu :3 ohhh tešíím keď si to pozriem :)).. Vyzerá to veľmi lákavo :3 Elyrose

    OdpovedaťOdstrániť