streda 10. júna 2015

Citáty #4



Ahojte 

Dnes pre vás mám citáty ale nie sú to obrázkové citáty ako obvykle. Je to obrovská  nádielka citátov(aspoň mne sa zdá) .Sú to hlavne citáty z anime/mangy Nana,z filmov a od rôznych spevákov .  
Anime Nana:
Hachi: Řekni, pokud bychom byly pár, bylo by tvé obětí dostatečné, aby spláchlo smutek? Nechci tě zatěžovat, jen chci aby jsi mě potřebovala.

Hachi: Byla jsem prázdná. Myslela jsem si, že jediný způsob jak být celá, je zamilovat se. V té době pro mě... V tom světě kolem tebe, Nana... Všechno bylo lesklé, že jsem byla oslepena. To neznamená, že by mi to nevyhovovalo. Chtěla jsem být ve stejném světle jako ty.

Hachi: Nana je jako toulavá kočka. Divoká, svobodná a hrdá. Ale uvnitř svého srdce má rány. To bylo součástí jejího kouzla. Ale nikdy jsem si neuvědomila, kolik bolesti jsem jí přivodila.

Hachi: Pravda je, že jsem ho vždycky milovala. Od prvního okamžiku kdy jsem ho viděla. Ale byla jsem zraněná. Možná jsem byla sobecká, ale byla jsem tak zraněná. Bála jsem se cítil větší bolest

Hachi: Opravdu jsem nebyla schopna někoho milovat, ale nemohla jsem si pomoct, chtěla jsem být někým milována.
"Hej, Nana. Toho dňa som nevidela tvoju osamelosť, ale nebolo to kvôli tieňom, čo ti zakrývali tvoje srdce. Idealizovala som si ťa, Nana. A moje sebecké predpoklady mi oslepili zrak."

"Povedz mi, Nana. Zabúdať na naše chyby a rany nestačí na to, aby zmizli. Dokonca aj teraz, stále volám tvoje meno. Napriek tej bolesti. Budem volať, až kým mi neodpovieš."

"Keď príde úsvit, táto spomienka sa bude postupne vzdaľovať. Ale dnes večer si ju priviniem k sebe, takže nebude odvedená na vlnách noci."
Neviem autora:
"Neexistuje nič také ako bezbolestná lekcia. Proste neexistuje. Obete sú nevyhnutné. Nič nemôžeš získať bez toho, aby si niečo najprv stratil. Hoci ak dokážeš tú bolesť vydržať a zbaviť sa jej... zistíš, že máš srdce dosť silné na to, aby si prekonal všetko. Hej, srdce z ocele."

Nie z anime:
,,Niekedy jednoducho ľudia nechcú počuť pravdu, pretože nechcú, aby boli ich ilúzie zničené." -Lorde

,,Oh zlatko, úspešné ženy sa nezamilovávajú." -z filmu Coco Chanel

,,Viem, aké to je, keď chceš zomrieť. Ako bolí úsmev. Ako sa snažíš zapadnúť, ale nemôžeš. Ubližuješ si navonok, aby si zabil vec vo svojom vnútri." -z filmu Girl, Interrupted

,,Sú dva spôsoby ako budete znášať bolesť: Môžeš ju nechať zničiť ťa alebo ju použiješ ako palivo, ktoré ťa naštartuje." -Taylor Swift

,,Každé dievča je jedinečné a špeciálne. Hlupáci sú tí muži, ktorí si to neuvedomujú." -Bruno Mars


                                                                                                                






7 komentárov:

  1. Nádherné citáty (*^*)
    A tie z Nany sú dokonalé <3
    Dala si sem teda poriadne veľa citátov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anime Nana má vážne nádherné citáty :) a prakvapil ma aj citát od Lorde ktorú moc nemusím. PS: rada budem tvojím sb :3 Elyrose

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Nanou súhlasím ^^ Nana je na citáty ako stvorená :)
      Ďakujem že pribudneš do rodiny :3 <3

      Odstrániť
  3. Krasne to anime jsem viděla už 2× jinak Sb mas potvrzené ale jelikož jsem dorazila domu az ted zbytek vyridim zítra ) Arigato za pochopeni ^^ Sadako

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som došla domov až dnes ^^ preto to dávam neskôr . :)

      Odstrániť