piatok 22. mája 2015

Dokonalá pesnička! ^^





Ahojte !

Našla som úplne super pesničku a neviem sa od nej odtrhnúť. Na začiatku som nepochopila dej  ale po preskúmaní všetkých možných zdrojov som zistila o čo tam ide. Preto by som sa s vami chcela o túto pesničku podeliť(hodím aj odkaz kde máte CZ preklad ^^).





DEJ:
Pesnička hovorí o dievčati ktoré je úplne zničené z lásky. V láske s tým chalanom bola už strašne dlho. On sa stále usmieval. Aj keď to medzi nimi nebolo už vôbec také ako predtým,stále sa usmieval.Z televízie sa dozvie o jeho smrti. Zabil sa skokom pod vlak. Zistí že úsmevom iba zakrýval svoj smútok. Preto hovorí že je klamár,lebo ju klamal že je všetko je v poriadku. Stále na neho spomína.On bol jej jediným dôvodom k životu. Keď stratila jeho,stratila aj chuť žiť. No ale nakoniec aj tak ostane žiť. Hlavne vďaka spomienkam na neho.





Pár gifov:





Ach to je dojímavé~


 Misaki-chan 


8 komentárov:

  1. Mehe, tuhle písničku jsem slyšela už před tím i to video jsem viděla. Měla jsem stejnou reakci jako ty: bylo to jako vteřiňák xD prostě jsem na ní byla nalepená a hrozně se mi líbila, až do teď ji mám v mobilu i v počítači ^^ máš super styl c:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ^^
      Celá pesnička má takú super atmosféru :3

      Odstrániť
  2. Oh my God to je naozaj dokonalá pesnička <3 :D Ten príbeh je naozaj dojemný a aj text je naozaj skvelý musím povedať...Ani animácia nie je najhoršia :) Ďakujem že si ma nakazila :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow, to je fakt krásne :o

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pesnička sama o sebe ma nejak nepohltila ale keď som si prečítala o čom bola až vtedy ma dojala :D :( nechcela by som teraz mať depku lebo by som mala ešte horšiu..ale inak je to krásne :). Elyrose

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému sadne niečo iné ^^
      Príbeh dojal aj mňa :3

      Odstrániť